Techniek van PreAct Verzuim®

web-app

Webbased verzuimsysteem

browsers

Werkt met alle actuele browsers

servers

SQL Server database

Geënt op .Net technologie

c-sharp

Geschreven
in C#

mobile

Tablet en smartphone klaar

Eigen databaseomgeving

Iedere klant van PreAct Verzuim® werkt in zijn eigen, afgeschermde, server-database omgeving. Dit betekent dat, in tegenstelling tot veel andere aanbieders van verzuimsystemen, de gegevens van klanten alleen worden geregistreerd binnen de eigen database.

Doordat gegevens van klanten separaat worden opgeslagen in afzonderlijke databases, is het ook gemakkelijker om te kiezen voor een ‘eigen server’ concept, waarbij PreAct Verzuim® op een eigen server, intern, wordt ingezet door de organisatie.

Inzet van PreAct Verzuim® bij uw organisatie

Gehoste server

Hosting van het verzuimsysteem PreAct Verzuim® wordt ook wel SaaS genoemd, Software as a Service. Deze optie is uitermate geschikt voor organisaties die het gemak willen hebben van een verzuimsysteem zonder hierbij de benodigde hard- en software aan te schaffen en te onderhouden.

De hosting van de hardware van PreAct Verzuim® wordt verzorgd door Denit Hosting Solutions. Zij zijn gespecialiseerd in hosting van (virtuele) servers en heeft een indrukwekkend arsenaal aan hardware beschikbaar. Het opschalen van de hardwareconfiguratie is bij uitbreiding van het aantal gebruikers of dossiers dan ook geen enkel probleem. Met Denit is een samenwerkings- en geheimhoudingsovereenkomst van kracht, de gegevens van uw dossiers zijn veilig.

Communicatie van gegevens tussen de browser en server worden versteuteld via SSL met 256-bits encryptie.

Eigen server

PreAct Verzuim® kan ook worden ingezet als ‘eigen’ applicatie bij opdrachtgevers op een eigen server. PreAct Verzuim® wordt door ons geïnstalleerd op een server van de opdrachtgever. Hierbij wordt in overleg met de klant de hardwareconfiguratie bepaald.

Voor de eigen server variant wordt tevens Singel Sign On aangeboden, waardoor geautoriseerde gebruikers niet apart hoeven in te loggen in PreAct Verzuim®.

Onze klanten

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Fokus Wonen

Fokus Wonen

Fokus Wonen kiest voor PreAct Verzuim Voor de ondersteuning van het verzuimbeleid voor haar 80 locaties heeft Fokus Wonen gekozen voor PreAct Verzuim als verzuimsysteem. Fokus Wonen maakt gebrukk van Beaufort als HR-systeem, de gerealiseerde koppeling met PreAct Verzuim zorgt ervoor dat personeelsgegevens en verzuim/herstel maar op ...

Lees meer >

Center Parcs

Center Parcs

Inrichting eigen regie model Center Parcs met PreAct Verzuim Voor de realisatie van het 'verzuim in eigen regie model' koos Center Parcs voor PreAct Verzuim als verzuimsysteem. Een eis van Center Parcs is dat de gegevens van zowel medewerkers als ziek-/herstelmeldingen in het JD-Edwards personeelssysteem LIS bewerkt konden blijven worden. PreAct ...

Lees meer >

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen

Realisatie van het Steunpunt Verzuim & Herstel Stichting ZorgSaam is met ruim 3700 medewerkers de grootste werkgever van Zeeuws-Vlaanderen. Samen met de professionals van de afdeling P&O werd het 'Steunpunt verzuim & herstel' ingericht. Centraal in de aansturing van zowel het steunpunt, de bedrijfsartsen en teammanagers, ...

Lees meer >

Albron

Albron

Verzuim in eigen regie bij Albron met PreAct Verzuim Voor de ondersteuning van haar verzuimbeleid op locatie, maakt Albron gebruik van PreAct Verzuim. Bij Albron maakt men gebruik van het zogenaamde eigen regie model; de leidinggevende heeft de verantwoordelijkheid over de verzuimbegeleiding van zijn/haar medewerkers. Door de inzet van een doordacht ...

Lees meer >