Eigen regiemodel
Volledig overzicht van alle gegevens van uw medewerker.
Inzicht in de efficiëntie van werkprocessen

Het hebben van een cliëntvolgsysteem is onmisbaar om uw medewerkers te ondersteunen bij hun re-integratie. Uw medewerkers kunnen door meerdere redenen langdurig afwezig zijn. Ziekte of andere persoonlijke omstandigheden zijn hier voorbeelden van. PreAct uit Arnhem zorgt ervoor dat de re-integratie binnen korte tijd succesvol is afgerond!

Ons cliëntvolgsysteem biedt helderheid in het proces van de re-integratie

Bij het re-integreren komt er veel op u af. Dit geldt voor de werkgever, maar zeker ook voor de herintreder. Er zijn veel regels waar aan voldaan moet worden, om maar niet te speken over alle drukte die op de herintreder afkomt. Hierdoor kan het zijn dat jullie niet alle afspraken en gewerkte uren helder voor de geest hebben. Daarom is het cliëntvolgsysteem voor re-integratie van PreAct er.

Monitor de re-integratie van uw medewerker met het cliëntvolgsysteem van PreAct uit Arnhem

Wanneer u de re-integratie van uw medewerkers wilt monitoren met een cliëntvolgsysteem van PreAct, weet u wellicht niet goed waar te beginnen. U heeft besloten een cliëntvolgsysteem voor re-integratie te gaan gebruiken, maar wat nu? Allereerst moeten de gegevens uit uw oude verzuimsysteem worden overgezet naar het cliëntvolgsysteem voor re-integratie van PreAct. Vindt u dit lastig? Wij helpen u hier graag bij.

Het analyseren van het re-integratieproces

Vervolgens gaat u aan de slag met het cliëntvolgsysteem. Alle uitkomsten, doorlooptijden en processen worden gemeten. In de rapportages die u uit het systeem genereert, ziet u precies hoe u uw bedrijfsprocessen efficiënter kunt indelen. U kunt dan beter inspelen op het verzuim in uw bedrijf, zodat u eventuele preventieve maatregelen kunt nemen. Heeft u vragen bij het gebruik van het cliëntvolgsysteem? Wij helpen u graag. Neem telefonisch contact op: 026 339 22 19.

Veilig en AVG-proof

PreAct Software is ISO 27001 gecertifceerd en volledig AVG-proof. Veilige verzuimsoftware voor gecertificeerde arbodiensten en professionals. Dankzij slimme technologie hoeft u zich niet druk te maken om:

  • Bewaartermijnen - zowel voor verzuim- als medische gegevens en voor zowel regulier als ERD ZW / WGA
  • Verzenden van emails - direct en veilig vanuit PreAct Verzuim met Secumail. Geen portals of andere 3e partij software!
  • Of uw medewerkers meer rechten hebben dan nodig voor hun dagelijkse verzuimbegeleiding

Voor arbodiensten en arbodienstverleners, casemanagers, bedrijfsartsen en werkgevers is de inzet van PreAct Verzuim voor de verzuimbegeleiding een veilige keuze.