Eigen regiemodel
Volledig overzicht van alle gegevens van uw medewerker.
Inzicht in de efficiëntie van werkprocessen

PreAct Verzuimregistratie biedt de meest complete re-integratie software. Het systeem is namelijk niet alleen ontwikkeld voor het registreren van alle verzuimgegevens, maar u registreert hierin bijvoorbeeld ook NAW-gegevens, gegevens over salaris en alle afspraken die er zijn gemaakt met instanties zoals het UWV. Dit is een greep uit de vele functies van het PreAct Verzuimsysteem.

Verschillende varianten re-integratie software van PreAct

De re-integratie software van PreAct Verzuimregistratie Arnhem is beschikbaar in drie verschillende varianten. De software voor Arbodiensten heeft de meeste functies, waaronder ook een facturatiefunctie. Met de werkgeversvariant heeft u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een re-integratieplan op te stellen voor uw medewerker. De variant voor het MKB is gemakkelijk te gebruiken voor het uitvoeren van de ‘Wet Poortwachter’.

Het implementeren van de re-integratie software van PreAct Arnhem

Kiest u ook voor de re-integratiesoftware van PreAct? Onze verzuimspecialisten begeleiden u van A tot Z bij het implementeren van het verzuimsysteem. Zij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van de software, hoe ingewikkeld dit soms is. Heeft u veel gegevens op verschillende plekken opgeslagen? Wij helpen u graag bij het verzamelen van alle gegevens en het overhevelen van deze gegevens naar PreAct. Heeft u onze hulp nodig? Neem contact op via telefoonnummer 026 339 22 19.

Veilig en AVG-proof

PreAct Software is ISO 27001 gecertifceerd en volledig AVG-proof. Veilige verzuimsoftware voor gecertificeerde arbodiensten en professionals. Dankzij slimme technologie hoeft u zich niet druk te maken om:

  • Bewaartermijnen - zowel voor verzuim- als medische gegevens en voor zowel regulier als ERD ZW / WGA
  • Verzenden van emails - direct en veilig vanuit PreAct Verzuim met Secumail. Geen portals of andere 3e partij software!
  • Of uw medewerkers meer rechten hebben dan nodig voor hun dagelijkse verzuimbegeleiding

Voor arbodiensten en arbodienstverleners, casemanagers, bedrijfsartsen en werkgevers is de inzet van PreAct Verzuim voor de verzuimbegeleiding een veilige keuze.