Eigen regiemodel
Volledig overzicht van alle gegevens van uw medewerker.
Inzicht in de efficiëntie van werkprocessen

Met PreAct Verzuim implementeert u het regiemodel eenvoudig in uw bedrijf. Op deze manier heeft u de regie over het re-integratietraject van uw zieke medewerker. U bent minder tijd kwijt aan administratieve rompslomp, zoals het doorgeven van zaken aan instanties zoals het UWV. Deze instanties kunnen namelijk zelf inloggen in uw verzuimsysteem, zodat u zelf minder zaken hoeft door te geven.

Veilig het eigen regiemodel implementeren

Wanneer u overheidsinstanties toegang geeft tot de verzuimgegevens van uw medewerkers, is het begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de privacy van uw personeelsleden. Met PreAct Verzuim voor werkgevers is de privacy van uw medewerkers echter te allen tijde gewaarborgd. Zoals het eigen regiemodel voorschrijft, bepaalt u zelf welke instanties bij de gegevens van uw medewerkers kunnen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bepaalde informatie af te schermen, zodat bepaalde partijen deze informatie niet kunnen inzien.

Voer ook het eigen regiemodel in en implementeer PreAct

U wilt toch ook zelf de regie voeren over uw verzuimbeleid en de re-integratieplannen van uw zieke medewerkers? Met PreAct Verzuimregistratie uit Arnhem voert u het eigen regiemodel weer in bij u bedrijf, zodat u zelf weer bepaalt welke afspraken u maakt met de medewerker en instanties, zodat u het re-integratieplan kunt afstemmen op de behoeften en het kunnen van uw medewerker. Wilt u ook weer de baas zijn over het re-integratietraject van uw zieke medewerker? Bel  026 339 22 19 en we helpen u graag bij het implementeren van PreAct Verzuimregistratie.

Veilig en AVG-proof

PreAct Software is ISO 27001 gecertifceerd en volledig AVG-proof. Veilige verzuimsoftware voor gecertificeerde arbodiensten en professionals. Dankzij slimme technologie hoeft u zich niet druk te maken om:

  • Bewaartermijnen - zowel voor verzuim- als medische gegevens en voor zowel regulier als ERD ZW / WGA
  • Verzenden van emails - direct en veilig vanuit PreAct Verzuim met Secumail. Geen portals of andere 3e partij software!
  • Of uw medewerkers meer rechten hebben dan nodig voor hun dagelijkse verzuimbegeleiding

Voor arbodiensten en arbodienstverleners, casemanagers, bedrijfsartsen en werkgevers is de inzet van PreAct Verzuim voor de verzuimbegeleiding een veilige keuze.